Θέλετε να ανοίξετε ένα κατάστημα εστίασης;
Τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας! Σας προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις για να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Ακόμα και αν δεν έχετε καμμία εμπειρία απο τον χώρο της εστίασης εμείς αναλαμβάνουμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας εκπαιδεύσουμε ώστε να λειτουργείτε το κατάστημα σας εύκολα και αποδοτικά.

Η πολυετής πείρα μας στον χώρο της εστίασης μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα, πλήρως λειτουργικά και επιτυχημένα καταστήματα εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε το concept καταστημάτων μας Dezato και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα και τις ανάγκες σας ή να δημιουργήσουμε ένα καινούριο concept αποκλειστικά για εσάς, το μόνο σίγουρο είναι η επιτυχία!

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία σχεδίων, τον εξοπλισμό (μηχανήματα, πάγκους, ψυγεία κτλ.), την διακόσμηση του καταστήματος αλλά και την εκπαίδευση σε εσάς και το προσωπικό σας!

Καλέστε μας για να κανονίσουμε ένα ραντεβού με κάποιον εξιδεικευμένο εκπρόσωπο μας που θα σας καθοδηγήσει
και θα λύσει όλες τις απορίες σας!

Από απλά καταστήματα που σερβίρουν καφέ και snack μέχρι εξεζητημένα γαστρονομικά concept, η FrozenBar - EasyHoreca είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.